This site is dedicated to the creations of Independent Iranian Artists

پنجشنبه، خرداد ۲۴، ۱۳۹۷

نسرین ستوده بار دیگر بازداشت شد؟


نسرین ستوده، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر، بازداشت شد. رضا خندان، همسر نسرین ستوده، عصر امروز در حساب کاربری خود در فیس‌بوک نوشت: “ساعتی پیش نسرین در خانه بازداشت و به دادسرای اوین منتقل شد."
رضا خندان، همسر نسرین ستوده، با اعلام خبر بازداشت همسرش نوشت: “یک بار به بازجویان در اتاق بازجویی گفتم شما از کل کارهایی که یک حکومت باید برای کشورش انجام دهد، فقط یکی را بلدید آن هم آدم گرفتن”.

هنوز مشخص نیست خانم ستوده به چه اتهامی بازداشت شده است. آقای خندان درباره دلیل یا نحوه بازداشت خانم نسرین ستوده توضیح بیشتری نداده است.

نسرین ستوده فعال حقوق بشر و وکیل پرونده‌های فعالان سیاسی و اجتماعی بوده است. او همچنین وکالت تعدادی از زنان بازداشت شده‌ی معترض به “حجاب اجباری” در حرکت موسوم به “دختران خیابان انقلاب” را نیز بر عهده گرفت.

نسرین ستوده از روز ۱۳ شهریور ۱۳۸۹ تا ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ به اتهام “اقدام علیه امنیت ملی” در زندان اوین به سر برد. مجوز وکالت نسرین ستوده، به دستور دادگاه انتظامی وکلا، از مهرماه ۱۳۹۳ به مدت سه سال باطل اعلام شد.

جامعه‌ دفاع از حقوق بشر در ایران: همسر خانم ستوده، آقای رضا خندان سخنی از دلیل بازداشت نگفته است. آیا بهانه‌ بازداشت این وکیل سرشناس حقوق بشری مطلب زیر است که او چند روز پیش در دفاع از حقوق شهروندان در صفحه‌ی فیس‌بوک خود منتشر کرد؟ جمهوری اسلامی پرونده‌های مختلفی علیه نسرین ستوده ساخته است و به هیچ وجه حاضر نیست سخنی درباره‌ی شهروندان و حقوق آنها بشنود و تحمل کند. با استفاده از همه‌ی روش‌های به‌حق اعتراضی باید به آزادی نسرین ستوده دست بیابیم.ـ 

آیا این یادداشت دلیل بازداشت نسرین ستوده است؟

فیس بوک نسرین ستوده

ژوئن ۵‏، ساعت ‏۲۲:۰۹‏

امروز غروب به درخواست مهراوه دختر جوانم، برای پیاده روی به بلوار دریا رفتیم، به محض آنکه پایمان به خیابان رسید،صدای گوشخراش بلندگوی اتو گالری اکبریان کل فضای خیابان را گرفته بود که نوحه خوانی می کرد. این اتوگالری روی ماشین های گالری اش ، پرده ی یا حسین و یا ابوالفضل می اندازد، تناقض بصری اش کم بود، آلودگی صوتی را هم به آن اضافه کرده بود. مهراوه که از این تناقض ها رنج می برد، طاقت نیاورد و به گالری اکبریان مراجعه کرد و درخواست نمود صدای بلندگو را قطع کنند، صاحب گالری که کل کشور را ملک مطلق خود می داند، با هجوم به طرف تلفن گفت الان پلیس را خبر می کنم بیاید، مهراوه گفت حتما این کار را بکنید. پس از آنکه بر انجام وظیفه ی شهروندی اش تاکید کردیم، گالری را ترک کردیم، اما چون هنوز صدا را قطع نکرده بود، مهراوه دوباره به مغازه برگشت تا به این ترتیب صدای نوحه را قطع کردند. اما غم بزرگ آن است که خیابان برای شهروندان امن نیست. این افراد خود را مالک شهر و خیابان می دانند و زندگی را به ما تلخ کرده اند. ما با مقاومت مدنی خیابان را از آنان پس می گیریم. خیابان مکانی عمومی و متعلق به همه ی شهروندان است.

هیچ نظری موجود نیست: